11 Mayıs 2018 Cuma

Öfkeli eş havaalanında kocasını ve metresini yakaladı Kolombiya’da bir havaalanında check-in sırasında yakaladığı kocası ve onun sevgilisine saldıran bir kadının görüntüleri  paylaşıldı. Paylaşım sitesinde yayınlanan video görüntülerinde, aldatılan öfkeli eşin, metresiyle birlikte havalimanında check-in sırasına girdiği sırada kocasıyla karşı karşıya geldiğini gösteriyor. Alkollü olan kadın kocasının sevgilisinin saçlarını eline dolamadan önce, sevgililer gizlice romantik bir kaçamağa çıkmaya hazırlanıyorlardı. Videoda İspanyolca bağıran kadın : “Cumartesi günü benimleydin ve bugün onunla mı gidiyorsun? “Ondan kurtul, yoksa şu anda bir skandala yol açacağım. Gitmene izin vermeyeceğim. İstersen vur beni, hapse atsınlar seni de! ” Olay Medellin Jose Maria Cordova Uluslararası havaalanında meydana geliyor. Videoda üçlüyü görmezden gelen bir güvenlik görevlisi görülüyor, müdahele etmek yerine  bariyeri düzeltiyor. Olayın nasıl sona erdiği ise bilinmiyor. İçerik:secretflying.com          

Kolombiya’da bir havaalanında check-in sırasında yakaladığı kocası ve onun sevgilisine saldıran bir kadının görüntüleri  paylaşıldı.

Paylaşım sitesinde yayınlanan video görüntülerinde, aldatılan öfkeli eşin, metresiyle birlikte havalimanında check-in sırasına girdiği sırada kocasıyla karşı karşıya geldiğini gösteriyor.

Alkollü olan kadın kocasının sevgilisinin saçlarını eline dolamadan önce, sevgililer gizlice romantik bir kaçamağa çıkmaya hazırlanıyorlardı.

Videoda İspanyolca bağıran kadın : “Cumartesi günü benimleydin ve bugün onunla mı gidiyorsun? “Ondan kurtul, yoksa şu anda bir skandala yol açacağım. Gitmene izin vermeyeceğim. İstersen vur beni, hapse atsınlar seni de! ”

Olay Medellin Jose Maria Cordova Uluslararası havaalanında meydana geliyor.

Videoda üçlüyü görmezden gelen bir güvenlik görevlisi görülüyor, müdahele etmek yerine  bariyeri düzeltiyor.

Olayın nasıl sona erdiği ise bilinmiyor.

İçerik:secretflying.com

 

 

 

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2I8DzYx
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder