11 Mayıs 2018 Cuma

Oman Air Cargo’nun Temsilcisi Kargosistem Oman Air Cargo’nun Temsilciliği Kargosistem’de Oman Air Cargo, 1 Haziran 2018 tarihi itibarıyla Atatürk Hava Limanından Umman’ın başkenti Muskat’a  her gün düzenli uçuşlar düzenleyecektir. İlerleyen günlerde detayları bildirilecek olan uçuş programıyla hizmet verecek olan Oman Air Cargo temsilcisi ise Kargosistem. Kargosistem Taşımacılık İç ve Dış Tic. A.Ş. özellikle Ortadoğu ve Hindistan ve Güney Asya bölgelerinde geniş yelpazede bir network’e sahip olan Umman Hava Yolları ile hizmet ağını genişleterek taşımacıların beklentilerini karşılayacak.  

Oman Air Cargo’nun Temsilciliği Kargosistem’de

Oman Air Cargo, 1 Haziran 2018 tarihi itibarıyla Atatürk Hava Limanından Umman’ın başkenti Muskat’a  her gün düzenli uçuşlar düzenleyecektir. İlerleyen günlerde detayları bildirilecek olan uçuş programıyla hizmet verecek olan Oman Air Cargo temsilcisi ise Kargosistem.

Kargosistem Taşımacılık İç ve Dış Tic. A.Ş. özellikle Ortadoğu ve Hindistan ve Güney Asya bölgelerinde geniş yelpazede bir network’e sahip olan Umman Hava Yolları ile hizmet ağını genişleterek taşımacıların beklentilerini karşılayacak.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2KUoYxE
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder