10 Mayıs 2018 Perşembe

Suudi Arabistan, Pakistan’ı yeni vize politikasında da ihmal etti Suudi Arabistan, Pakistan’ı yeni vize politikasında da ihmal etti Suudi Arabistan hükümeti, Hindistan ve dünyanın geri kalanını için vize politikasını iyileştirirken Pakistan’ın aynı şartlarda kaldığını açıkladı. Avrupalılar ve Hindistan da dahil olmak üzere diğer ülke vatandaşları için vize şartlarında rahatlama sağlamak üzere, Suudi hükümeti 90 günlük vize ücretini 2.000 Riyal’den 305 Riyal’e düşürdü. Aynı şekilde, 180 ve 360 günlük vizelerin ücreti de düşürüldü. Ancak, Suudi vizesi için 0,1 milyon ila 0,4 milyonRs veren Pakistanlı turistler, bu fırsattan faydalanamamaktadır. Geçen sene Suudi hükümeti Hac, Umre, iş ve kültür etkinliklerini geliştirmeye karar vermişti. Arap ülkesi hükümeti, krallıkta daha fazla ziyaret yeri inşa etmeyi de planlıyor. Tahmini rakamlara göre, Suudi hükümeti 2020’ye kadar turizme 35 milyar pound harcayacak. 2030’a kadar Suudi Arabistan‘ı,  her yıl yaklaşık 30 milyon turistin ziyaret etmesi bekleniyor. İçerik:aviationwithstyle

Suudi Arabistan, Pakistan’ı yeni vize politikasında da ihmal etti

Suudi Arabistan hükümeti, Hindistan ve dünyanın geri kalanını için vize politikasını iyileştirirken Pakistan’ın aynı şartlarda kaldığını açıkladı.

Avrupalılar ve Hindistan da dahil olmak üzere diğer ülke vatandaşları için vize şartlarında rahatlama sağlamak üzere, Suudi hükümeti 90 günlük vize ücretini 2.000 Riyal’den 305 Riyal’e düşürdü. Aynı şekilde, 180 ve 360 günlük vizelerin ücreti de düşürüldü.

Ancak, Suudi vizesi için 0,1 milyon ila 0,4 milyonRs veren Pakistanlı turistler, bu fırsattan faydalanamamaktadır.

Geçen sene Suudi hükümeti Hac, Umre, iş ve kültür etkinliklerini geliştirmeye karar vermişti. Arap ülkesi hükümeti, krallıkta daha fazla ziyaret yeri inşa etmeyi de planlıyor.

Tahmini rakamlara göre, Suudi hükümeti 2020’ye kadar turizme 35 milyar pound harcayacak. 2030’a kadar Suudi Arabistan‘ı,  her yıl yaklaşık 30 milyon turistin ziyaret etmesi bekleniyor.

İçerik:aviationwithstyle



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2G0JybT
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder