11 Mayıs 2018 Cuma

Tailwind Havayolları Amman uçuşlarını başlattı Tailwind Havayolları Amman uçuşlarını başlattı Tailwind Havayolları, Pegas Turistik ve Tania Tours işbirliğiyle Ürdün’ün başkenti Amman’a uçuşlarını başlattı. İlk Amman uçuşunu 75 yolcu ile yapan uçak, iniş yaptığı Kraliçe Aliye Uluslararası Havalimanı’nda su takı ile karşılandı. Avrupa’nın birçok noktasından Türkiye’nin turistik merkezlerine charter uçuşlar düzenleyen Tailwind Havayolları yeni rotasını Ürdün’ün başkenti Amman’a çevirdi ve ilk uçuşunu 8 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirdi. Antalya’dan Amman’a havalanan Tailwind Havayolları uçağı Kraliçe Aliye Uluslararası Havalimanı’nda su takı ile karşılandı. Şirket yetkilileri genellikle Avrupa’dan Türkiye’ye gerçekleştirdikleri charter uçuşlardan farklı olarak Amman uçuşlarını başlattıklarını ve bu uçuşların Kasım ayı sonuna kadar karşılıklı olarak Salı ve Cumartesi günleri gerçekleşeceğini ifade ettiler.

Tailwind Havayolları Amman uçuşlarını başlattı

Tailwind Havayolları, Pegas Turistik ve Tania Tours işbirliğiyle Ürdün’ün başkenti Amman’a uçuşlarını başlattı. İlk Amman uçuşunu 75 yolcu ile yapan uçak, iniş yaptığı Kraliçe Aliye Uluslararası Havalimanı’nda su takı ile karşılandı.

Avrupa’nın birçok noktasından Türkiye’nin turistik merkezlerine charter uçuşlar düzenleyen Tailwind Havayolları yeni rotasını Ürdün’ün başkenti Amman’a çevirdi ve ilk uçuşunu 8 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirdi. Antalya’dan Amman’a havalanan Tailwind Havayolları uçağı Kraliçe Aliye Uluslararası Havalimanı’nda su takı ile karşılandı.

Şirket yetkilileri genellikle Avrupa’dan Türkiye’ye gerçekleştirdikleri charter uçuşlardan farklı olarak Amman uçuşlarını başlattıklarını ve bu uçuşların Kasım ayı sonuna kadar karşılıklı olarak Salı ve Cumartesi günleri gerçekleşeceğini ifade ettiler.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2I8S52s
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder